head_banner

Nyheder

På dette arkivbillede fra 2020 taler Ohio-guvernør Mike DeWine på en COVID-19-pressekonference afholdt på Cleveland MetroHealth Medical Center.DeWine holdt en briefing tirsdag.(AP Photo/Tony DeJack, fil) The Associated Press
Cleveland, Ohio - Læger og sygeplejersker sagde ved guvernør Mike DeWines briefing tirsdag, at læger i hele staten er udmattede på grund af mangel på personale og mangel på udstyr under den nuværende COVID-19-stigning gør det sværere at tage sig af patienten.
Dr. Suzanne Bennett fra University of Cincinnati Health Center sagde, at på grund af manglen på sygeplejersker over hele landet, kæmper store akademiske medicinske centre for at tage sig af patienter.
Bennett sagde: "Det skaber en scene, som ingen ønsker at tænke på.Vi har ikke plads til at rumme patienter, der kunne have haft gavn af behandling på disse store akademiske medicinske centre.”
Terri Alexander, en registreret sygeplejerske ved Summa Health i Akron, sagde, at de unge patienter, hun så, ikke havde nogen tidligere reaktion på behandlingen.
"Jeg tror, ​​at alle her er følelsesmæssigt udmattede," sagde Alexander."Det er svært at nå vores nuværende niveau af bemanding, vi har mangel på udstyr, og vi spiller det seng- og udstyrsbalancespil, som vi spiller hver dag."
Alexander sagde, at amerikanere ikke er vant til at blive afvist fra hospitaler eller at være overfyldte og ude af stand til at placere syge slægtninge på intensivafdelingen.
For et år siden blev der udviklet en beredskabsplan for at sikre, at der er senge nok under pandemien, såsom omdannelse af konferencecentre og andre store områder til hospitalsrum.Dr. Alan Rivera, en beboer på Fulton County Health Center nær Toledo, sagde, at Ohio kan sætte den fysiske del af nødplanen på plads, men problemet er, at der mangler personale til at tage sig af patienter disse steder.
Rivera sagde, at antallet af plejepersonale på Fulton County Health Center blev reduceret med 50 %, fordi sygeplejersker forlod, gik på pension eller søgte andre job på grund af følelsesmæssig stress.
Rivera sagde: "Nu har vi en stigning i antallet i år, ikke fordi vi har flere COVID-patienter, men fordi vi har færre mennesker, der tager sig af det samme antal COVID-patienter."
DeWine sagde, at antallet af hospitalsindlæggelser under 50 år er stigende i staten.Han sagde, at cirka 97 % af COVID-19-patienter i alle aldre på hospitaler i Ohio ikke er blevet vaccineret.
Alexander sagde, at hun glæder sig over vaccinationsreglerne, der træder i kraft i Suma næste måned.Bennett sagde, at hun støtter vaccinegodkendelse for at hjælpe Ohio med at øge vaccinationsraten.
"Det er klart, at dette er et varmt emne, og det er en trist situation ... fordi det er nået til det punkt, hvor vi er nødt til at bede regeringen om at deltage i håndhævelsen af ​​ting, som vi ved er baseret på videnskab og beviser, som kan forhindre døden," sagde Bennett.
Bennett sagde, at det stadig skal ses, om den kommende vaccinehåndhævelsesfrist på Greater Cincinnati Hospital vil forårsage en udstrømning under en mangel på personale.
DeWine sagde, at han overvejer et nyt incitament for at opmuntre Ohio-anere til at blive vaccineret.Ohio afholdt en ugentlig millionær tombola for Ohioans, der havde modtaget mindst én COVID-19-indsprøjtning tidligere i år.Lotteriet uddeler $1 million i præmier til voksne hver uge og college-stipendier til studerende i alderen 12-17.
"Vi har fortalt alle sundhedsafdelinger i staten, at hvis du vil give pengebelønninger, kan du gøre det, og vi vil betale for det," sagde Devin.
DeWine erklærede, at han ikke deltog i diskussionen om House Bill 248 kaldet "Vaccine Selection and Anti-Discrimination Act", som ville forbyde arbejdsgivere, herunder medicinske institutioner, og endda kræve, at arbejdere oplyser deres vaccinestatus.
Hans personale leder efter måder at hjælpe skoledistrikter, der står over for mangel på buschauffører på grund af pandemien."Jeg ved ikke, hvad vi kan gøre, men jeg har bedt vores team om at se, om vi kan finde på nogle måder at hjælpe," sagde han.
Bemærkning til læserne: Hvis du køber varer via et af vores tilknyttede links, kan vi tjene provision.
Registrering på denne hjemmeside eller brug af denne hjemmeside betyder accept af vores brugeraftale, privatlivspolitik og cookieerklæring og dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i Californien (brugeraftalen blev opdateret den 1. januar 21. Privatlivspolitikken og cookieerklæringen var i maj 2021 Opdatering den 1.).


Indlægstid: 22. september 2021